Skip to content

Druge plastične plošče

Material


Druge plastične plošče

Plastika predstavlja velik del našega vsakdana. V uporabi je široka paleta plastik, ki jim ustrezna surovina, proizvodnji proces in dodatki dajejo različno trdoto, elastičnost, lomljivost ter kemično stabilnost in s tem tudi različno uporabo. 

V Termotomu tako poleg akrilnih / pleksi plošč in polikarbonata dobavljamo še PVC, PETG, kompozitne prosojne plošče Clear-PEP in AIR-board. 

Nudimo dodatno obdelavo, razrez in dostavo.

Izdelki

PVC

Penjeni PVC

Plošče so namenjene širokemu naboru aplikacij na področju vizualnih komunikacij. Material je enostransko zaščiten s folijo. Snežno bela površina in majhna toleranca v debelini zagotavljata odlične rezultate tiska.

Na zalogi:
debeline: 3, 4, 5, 8, 10 in 19 mm,
dimeznije: 2050 × 3050 mm, 1560 × 3050 mm (19 mm).
Barva: bela.
Pošlji povpraševanje
PETG

PETG in APET

Ekstrudirane termoplastične poliesterske plošče. Material je težko gorljiv in odporen na udarce. Medtem ko je APET odličen za ravne in hladno ukrivljene proizvode ter visoko odporen na razne kemikalije, je PETG najboljši za termo in vakuumsko oblikovanje, saj ni potrebe po predhodnem sušenju.

Na zalogi PETG brez UV zaščite:
debeline: 0,8, 1, 1,5, 2, 3, 4, 5 mm,
dimenzije: 1250 × 2050mm (od 0,8 do 1,5 mm) 2050 × 3050 mm (od 2 mm naprej).
Barva: prozorna.

Pošlji povpraševanje
Profil Clear PEP Transparent

Kompozitne prosojne plošče Clear-PEP in AIR-board

Plošče AIR-board in clear-PEP z edinstvenim luknjičastim jedrom in vrhnjimi akrilnimi ali polikarbonatnimi ploščami v različnih barvah ustvarjajo edinstvene učinke in privabljajo poglede, še posebej če jih kombiniramo s svetlobo. Z njimi lahko ustvarjamo elemente za notranjo in zunanjo uporabo, kot so predelne stene, ograje, oprema trgovin, pohištvo, fasade, odrske postavitve, scenografija in podobno.

Prospekt
PS1051 Large

Kompaktne PVC in polikarbonatne plošče za čiste sobe

Plošče z antimikrobnim nanosom so primerne za izdelavo oblog čistih sob v industriji in storitvenih dejavnostih. Odporne so na kemikalije in omogočajo preprosto čiščenje.

Na zalogi PVC:
debelina: 2,25 mm,
dimenzija: 1220 × 3050 mm.
Barva: satenasta bela/gladka bela.
Na zalogi tudi montažni profili: H, U, kotni.

Čiste sobe
SAN

SAN

Stiren akrilonitril (SAN) je kopolimer stirena z akrilonitrilom. Je izredno odporen na kemikalije. Odlikuje ga visoka stopnja transparentnosti. Material lahko uporabljamo tako za notranje kot tudi zunanje aplikacije (UV zaščitena verzija). Primeren je za aplikacije kot so na primer: industrijske zasteklite vrat, pokrovi za hrano, displeji ...

Na zalogi:
debelina 5 mm,
dimenzija: 2050×3050 mm.
Barva: prozorna.

Pošlji povpraševanje