Skip to content

Reference

ZAKAJ BI SODELOVALI Z NAMI?

Z našimi partnerji ustvarjamo prihodnost

Ustvarjamo vezi med proizvajalci in arhitekti, investitorji ter izvajalci. S pomočjo lastnih dolgoletnih izkušenj soustvarjamo sodobne in kreativne zgodbe.

Kakovost izdelkov in storitev je pod imenom Termotom dobro prepoznavna, tako med investitorji kot tudi med proizvajalci plastičnih plošč ter konkurenti. Prepoznavnost podjetja nas je pripeljala do sodelovanja v mnogih večjih projektih. 

Najpomembnejši faktor uspeha je dobro poznavanje kupcev in njihovih potreb. Z mnogimi podjetji smo sklenili strateška partnerstva z namenom, da naročniku ponudimo pestrejši izbor storitev in materialov. Vezi s kupci utrjujemo tudi s predajanjem znanja in izkušenj.

Naši partnerji o nas

Lexan logo

Pred dvajsetimi leti smo se prvič srečali v proizvodni hali GE v Dunajskem Novem mestu. Tedaj se je porodila ideja o konceptu “storitvenega centra Lexan”, Termotom pa je bil njegov strateški del že od samega začetka. V zadnjih nekaj letih smo uspešno širili “blagovno znamko Lexan” in skupaj preživeli dobre in tudi manj dobre čase. Ekipa CE Services vam vošči vse najboljše ob 25. jubileju. Veselimo se uspešne skupne prihodnosti s Termotomom kot našim zvestim partnerjem.

Marcus Weber

CE Services