Pri nakupih pri Outlet Ležišč lahko izbirate med najširšo ponudbo varnih in ugodnih načinov plačila in kreditiranja.

Pri nakupih v  našem podjetju lahko izbirate med najširšo ponudbo varnih in ugodnih načinov plačila in kreditiranja.

PLAČILO OB PREVZEMU 

V poslovalnici v Logatcu ali Mariboru lahko plačate z gotovino, plačilno kartico BA/Maestro, debetno Maestro, kreditno kartico Mastercard, Karanta ali Visa. 

  • pri naročilih s plačilom z gotovino na mestu prevzema morajo pravne in druge osebe, samostojni podjetniki posamezniki, posamezniki, ki samostojno opravljajo dejavnost, upravni in drugi državni organi, organi samoupravnih lokalnih skupnosti in nosilci javnih pooblastil upoštevati, da lahko na tak način izvedejo le plačila v zneskih do 420 €. Priporočamo, da v ostalih primerih uporabite plačilo s predhodnim nakazilom ali plačilo s kreditno ali plačilno kartico.
  • pri naročilih s plačilom na mestu prevzema morajo stranke vsa naročila v vrednosti 5.000 € ali več poravnati s predhodnim nakazilom, s kreditno ali plačilno kartico.

PLAČILO S PREDHODNIM NAKAZILOM

Naročeno blago lahko preko vaše spletne banke plačate z nakazilom na naš TRR račun naveden na predračunu. Pri plačilu navedite točen sklic in nam tako omogočite, da informacijo o plačilu avtomatično prenesemo v naš informacijski sistem. S tem si boste zagotovili hitrejšo izvedbo. Dobavni rok prične teči z dnevom zaznave prejema sredstev na naš račun. Prosimo, da upoštevate, da prejeta naročila izvajamo po vrstnem redu prejetih plačil.

FLIK

Deluje tudi, ko je vaša banka že zaprta. S takojšnjim Flik plačilom lahko preskočite vrsto in dobite naročeno še hitreje. Za varnost Flika jamčijo slovenske banke. 

Omogočeno je tudi flik plačilo oz. plačilo z aplikacijo vaše banke na POS terminalu (Po zadnjih podatkih banki Intesa San Paolo in Sparkasse še nimata podpore za Flik plačila v svojih aplikacijah).

PLAČILO PO POVZETJU 

Kupnino za naročila po povzetju lahko plačate z gotovino.

PLAČILO PO RAČUNU (samo pravne osebe)

Nakup s plačilom po računu v dogovorjenem roku omogočamo:

  • avtomatično vsem organizacijam javne in lokalne uprave
  • na zahtevo podjetjem z nadpovprečno boniteto, po najmanj treh mesecih sodelovanja, ki se izkažejo kot redni plačniki in kupci.

Rok plačila teče od dneva odpreme pošiljke.

NAKUP NA OBROKE

NLB d.d. omogoča nakup blaga in storitev z NLB plačilnimi karticami Mastercard, Visa in Karanta na 2 do 60 enakih obrokov, na klasičnih prodajnih mestih. Višina plačila je pri posamezni stranki navzgor omejena z razpoložljivim limitom porabe na kartici.

NAKAZILA IZ TUJINE

Nakazilo preko bank izven Slovenije izvedite z reguliranim čezmejnim plačilom SEPA. Ob nakazilu izpolnite IBAN in BIC. Izberite opcijo, da kot nalogodajalec krijete vse stroške. V nobenem primeru ne uporabljajte opcije SHA, ki pomeni da si prejemnik in nalogodajalec delita stroške. V tem primeru bomo namreč prejeli nižji znesek in vaša kupnina ne bo poravnana.