Kvalitetna in trpežna polikarbonatna kritina Lexan

Že tako izjemno trpežne in kakovostne večslojne polikarbonatne plošče Lexan so postale še boljša naložba. Proizvajalec SABIC je podaljšal garancijski rok na 20 let.

Dolgoletne izkušnje in številni laboratorijski testi so potrdili, da tudi po dveh desetletjih uporabe na prostem Lexan Thermoclear, večslojne polikarbonatne plošče ohranjajo svojo kvaliteto, prožnost in svetlobno prepustnost. Zato je proizvajalec Sabic standardno garancijo podaljšal na 20 let.

Nova garancija sledi evropski okoljski deklaraciji proizvoda (EPD) s katero se dokazuje trajnostna raba naravnih virov in obvladovanje vplivov proizvoda na okolje. 

Daljša življenjska doba večslojne polikarbonatne kritine Lexan je, poleg dejstva, da je plošče možno v celoti reciklirati in da proizvod ne vsebuje konfliktnih materialov,  še en način s katerim prispevamo k družbeni odgovornosti.

Lexan
Termotom je že več kot 30 let vaš zanesljiv partner na področju prodaje in vgradnje polikarbonatnih kritin.

Naše podjetje se ponaša z dolgoletnim izkušnjami in številnimi zadovoljnimi strankami, ki jim nudimo različne kakovostne polikarbonatne kritine.

Zavedamo se, da je pomemben tudi estetsko dovršen izgled vašega nadstreška. Zato vam ponujamo širok nabor različnih tipov, barv in debelin polikarbonatnih plošč, tako, da si lahko izberete tisto, ki se najbolj prilega vašemu stilu in željam. Ponudba je dopolnjena z naborom različnih profilov in drugega pritrdilnega materiala, ki ga potrebujete za kvalitetno vgradnjo. Poleg plošč nudimo tudi montažo, ki jo izvedejo naše usposobljene ekipe monterjev.

Naši strokovnjaki vam bodo svetovali pri izbiri.

Stopite v kontakt z nami danes in se sami prepričajte v kvaliteto kritin. Skupaj bomo ustvarili streho, ki vam bo všeč in bo hkrati varovala vaše premoženje pred vremenskimi neprilikami. 

Večslojna polikarbonatna plošča prozorna