»Ne vem ali naj izberem vašo montažo ali naj poskusim sam?«

Ko se odločate za pokrivanje nadstrešnice ali pa zapiranje zunanjih teras ipd., se odločate med možnostjo lastne ali strokovne montaže naših izvajalcev. Izbira je odvisna od vaših izkušenj s polikarbonatnimi ploščami in tehničnim znanjem, kar pa navsezadnje vpliva na kakovost izvedene montaže. 

Vprašanje, ki si ga večina ljudi postavi je: »Ali je smiselno, da se s tem ukvarjam sam ali mi je lažje plačati strokovnjake, ki vedo kaj delajo?«. Odgovori na to vprašanje so različni. V prispevku vam želimo predstaviti prednosti montažnih storitev podjetja Termotom.

Strokovnost je eden izmed razlogov, da se ogromno strank odloči za celovito ponudbo z montažo. Naši strokovnjaki vam bodo svetovali in skupaj z vami našli rešitev.

Kvaliteta izvedbe montaže je zagotovljena. Poleg garancije na izvedbo projekta, smo vam vedno na voljo za dodatna vprašanja, hkrati pa imamo na področju vgradnje polikarbonatnih plošč več kot 30 let izkušenj.

Brez skrbi je dejstvo, ki ga doživite ob naročilu naše montaže. Za vas opravimo vse:

  • pripeljemo material,
  • demontiramo obstoječo kritino in jo odpeljemo na deponijo,
  • zmontiramo novo kritino.

V času poteka montaže (in po potrebi demontaže stare kritine) vi preprosto opazujete kako se vaša nadstrešnica spreminja v lepšo in novejšo.

Dosegljivost je ena izmed konkurenčnih prednosti svetovalcev našega podjetja. Za vsa vprašanja smo dosegljivi od 07:00-16:00 (petek 07:00-15:00). Strokovno usposobljeno osebje se vam bo posvetilo individualno in skupaj z vami iskali najboljšo rešitev.

Če pogledamo na projekt kot celoto, je zagotovo vredno razmisliti o montažnih storitvah, saj sebi privarčujemo čas in energijo, hkrati pa si zagotovimo kvalitetno zmontirano nadstrešnico.