Odlikujeta nas odzivnost in praktičnost našega poslovnega sistema

V podjetju Termotom d.o.o. smo ponosni na odzivnost in praktičnost našega poslovnega sistema. Kot stranka se lahko oglasite v katerikoli poslovalnici (Maribor ali Logatec) ali pa v hčerinskemu podjetju Pos Plastika d.o.o. (Ribnica) in že v samo 20 minutah dobite rešitev na svoj problem. 

Problem je lahko pokrivanje nadstrešnice, morda kako bi izdelali predelno steno, zmanjšali prostore v delavnici ali skladišču za boljši izkoristek ogrevanja, ali pa potrebujete polikarbonatno steklo za okno barke, traktorja ipd. 

Vse informacije, kateri material je primeren, koliko vas vaša rešitev cenovno stane in na koncu tudi kdaj lahko material prejmete/prevzamete, dobite že v pičlih 20 minutah.

Verjetno smo mnogi navajeni sistemov, kjer si zadevo prvo moral naročiti, potem čakati da je prišla do dobavitelja,  šele nato si jo lahko prevzel (na koncu pa opazil, da zadeva morda celo ne zadošča). Tega pri nas ne boste doživeli saj imamo večino materialov na zalogi. Za individualne projekte pa se bodo naši strokovni svetovalci posvetili samo vam in vam individualno pripravili ponudbo, ter obrazložili določene izvedbene roke. Zato ne oklevajte in rešite svojo težavo v pičlih 20 minutah.